ALV: Aanmeldformulier voor de Young Seafood Leaders Visfederatie

Op de afgelopen VIV ALV is aandacht besteed aan de Young Seafood Leaders Visfederatie (YSLV). YSLV is een nieuw netwerk voor getalenteerde jonge professionals in de Nederlandse visverwerkende industrie en visgroothandel. YSLV geeft leden het platform en de stem om ideeën te delen en de toekomstige industrie te vormen. Werknemers die werken in een management functie of op weg daar naar toe zijn, kunnen zich aanmelden voor dit platform via het inschrijfformulier in de bijlage van dit artikel.

De Young Seafood Leaders Visfederatie biedt een platform aan leden tussen de 25 en 45 jaar oud om kennis te delen met elkaar en te groeien in je managementfunctie. Het doel is om:

  –   Kansen te bieden voor het verkennen van ideeën voor bedrijfsontwikkeling, innovaties en veranderingen in de industrie;
  –   Nieuwe netwerken op te bouwen op nationaal en internationaal niveau;
  –   Partnerschappen te faciliteren tussen jonge professionals en ervaren actoren uit de sector;
  –   Leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen;
–   Onze leden een stem in de industrie te geven.

Om deel te kunnen nemen aan de YSLV moet je voorgedragen worden binnen het bedrijf. Het is van belang dat het bedrijf jou de tijd en middelen kan bieden om op een juiste manier deel te nemen aan het netwerk.

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, zal een openingsbijeenkomst gepland worden. Tijdens deze bijeenkomst zal er een stuurgroep gevormd gaan worden. Deze stuurgroep zal het YSLV jaarprogramma vorm gaan geven.

Bijlage: inschrijfformulier Young Seafood Leaders Visfederatie

Delen

Onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u aan te melden op de Visfederatie nieuwsbrief!